#Webinar-i me temë “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”, nga Z. Endri Ndoni

Details

Gjatë ditës së sotme u mbajt #Webinar-i me temë “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”, nga Z. Endri Ndoni (Konsulent HR dhe Ekspert Rekrutimesh i AIMS International Albania)

Z. Ndoni i njohu studentët me aftësitë që nevojiten për të qenë të suksesshëm gjatë kërkimit të punës, shkrimit të CV-së si dhe intervistës së punësimit.
Webinar-i ishte interesant sa që tërhoqi vëmendjen e mbi 60-70 studentëve.

kolegjiuniversitaribiznesit #kub #expertline #followus

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.