Filloi sezoni i provimeve, Verë 2020 në KUB

Details

Ditën e sotme, datë 8 Qershor 2020 në mjediset e KUB u zhvillua provimi i parë për sezononin e provimeve “Verë 2020”.
Provimi u zhvillua në bazë të procedurave dhe rregullave të mbrojtjes dhe parandalimit të Covid-19

Suksese në provime!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.