Webinar “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”

Details

Ju njoftojmë që ditën e mërkurë, datë 20 maj 2020, orari 15:00-16:00 do të zhvillohet Webinar-i me temë “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”, nga Z. Endri Ndoni (Konsulent HR dhe Ekspert Rekrutimesh i AIMS International Albania)
Webinari do të zhvillohet në Webinar link

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.