Dezinfektimi i ambjenteve të KUB

Details

Në kuadër të masave të nevojshme për mbrojtjen dhe parandalimin e Covid-19, KUB përpos masave të tjera, sot dezinfektoi ambjentet në dy godinat. Për të ofruar siguri të garantuar, sot u dezinfektuan të gjithë auditorët, zyrat, ambjentet e jashtme, lokalet, etj.
Ndaj, ftojmë prindërit dhe vet studentët që të jenë të qetë dhe të pa shqetësuar për sa i përket momentit të rikthimit në institucion.

Ju mirëpresim sërish në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.