Vazhdojnë aplikimet në KUB!

Details

Dhe ditën e sotme të shumta kanë qenë interesimet/aplikimet për programet e Kolegjit Universitar të Biznesit.

Ju rikujtojmë që aplikimet e fazës së parë zgjasin deri në datë 5 gusht 2019.

Lidheni të ardhmen tuaj me Kolegjin Universitar të Biznesit!

 

DSC_0272DSC_0277

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.