Vazhdojnë regjistrimet në KUB!

Details

Një tjetër futbollist profesionist i bashkohet skuadrës së futbollit të KUB-it. Altin Kananaj futbollist i ekipit të Apolonisë U19 zgjodhi të vazhdoj studimet në programin Financë Kontabilitetit.
 
Prindëri i tij, Auditues Ligjor në qarkun e Fierit është i bindur dhe i vendosur se KUB është vendi duhur për të marrë profesionin e së ardhmes.
 
Ndërkohë, studenti Emiljano Dumani vazhdon rrugën e dijes në KUB. I diplomuar në programin Bachelor Administrim Biznesi, sot Emiljano sfidoi veten dhe zgjodhi programin Kontabilitet Financë për të ndjekur studimet Master.
 
Duke falenderuar çdo studentë dhe prindër për besimin që kanë ndaj KUB, ju urojmë suksese në rrugën e dijes!
 
#kolegjiuniversitaribiznesit
 
Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.