Mbrojtja e diplomave, cikli Master (Fakulteti i Ekonomisë).

Details

Mes emocionesh dhe lotësh studentët e Masterit mbyllën ciklin e tyre 5 vjeçar të studimeve.

Urime dhe sukses të mëtejshme të dashur studentë!

 

DSC_0195DSC_0208DSC_0212DSC_0221

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.