Mbrojtja e diplomave/provimi (Bachelor, Drejtësi)

Details

Mbrojtja e diplomave/provimi (Bachelor, Drejtësi)

Sot studentët e ciklit Bachelor në Fakultetin e Drejtësisë finalizuan punën 3 vjeçare, duke prezantuar punimet/provimet e tyre përballë komisionit të posaçëm.

Urime dhe sukses të mëtejshme të dashur studentë!

DSC_0120DSC_0122

DSC_0138DSC_0162

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.