Universiada 2016

Details

Dy skuadrat përfaqësuese të Akademisë Profesionale të Biznesit ishin sot pjesë e
aktivitetit
“Universiada 2016”, aktivitet i 15078712_1847799888797804_6854214169134919550_norganizuar nga Universiteti i Mjekësisë, Ministria e Arsimit dhe Sportit si dhe Bashkia Tiranë. Në këtë aktivitet morën pjesë mbi 25 universitete nga Shqipëria, Mali i Zi, Kosova si dhe Maqedonia.
APB dëshiron të falenderoj përfaqësuesen e minifutbollit (meshkuj) duke filluar nga G. Dervishi, B. Zalla, R. Memaj, B. Gockaj, P. Gjomarkaj, M. Karruka, A.Troka, A. Taga, E. Lalaj, M. Myftaraj, A. Krasniqi si dhe përfaqësuesen e volejbollit (femra) duke filluar nga A. Murataj, E. Zeneli, M. Boja, A. Spahiu, K. Fetishi, B. Marku si dhe S. Perlicaj, etj., për përkushtimin, lojën dhe vlerat e qytetarisë së treguar.
Gjithashtu, falenderime dhe mirënjohje për profesorët tanë të nderuar E.Fita dhe R. Dibra të cilët ishin pjesë e pankinës, për të orientuar dhe mbështetur dy përfaqësueset tona.

Suksese në sfidat e tjera që na presin!

15027771_1847800325464427_3277224835014009664_n15055599_1847799882131138_8679258977043681215_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.