Udhëtim në natyrë

Details

Dje studentët tanë si dhe studentë nga universitete të tjera të pasionuar pas natyrës ju bashkuan img_2239nismës së Qeverisë Studentore, e cila në bashkëpunim me “Eksploro Trevat Shqiptare” mundësuan një udhëtim (ngjitje) në Majën e Tujanit, Dajt. Në këtë udhëtim morën pjesë mbi 50 studentë, të cilët falë vullnetit dhe këmbënguljes tyre arritën të ngjiteshin deri në lartësinë 1534 metra.
Ne do donim të falënderonim të gjithë pjesëmarrësit si dhe në veçanti #EksploroTrevatShqiptare, për profesionalizmin dhe atmosferën pozitive që na përcollën përgjatë ditës së djeshme.

 

img_2266    img_2243

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.