Promovimi i Liderëve të Rinj Shqiptar

Details

Arditi, Arjela, Irena, Marina, Eriselda, Marjana dhe
Doruntina ishin sot pjesë e eventit “Promovimi i Liderëve të Rinj Shqiptar”.
Ky aktivitet u realizua nga Albanian Young Leaders Forum, ku të pranishëm ishin shumë organizata, forume, të rinj si dhe të ftuar special, ku vlen të përmendim Z. Frank Hantke – Drejtues i Friedrich Ebert Stiftung, etj.
Këshilli Studentor #APB falënderon organizatorët për këtë event sa interesant aq edhe i vlefshëm për të rinjtë shqiptarë.
Ndërkohë ne nxisim studentët e tjerë si dhe ata të vitit I, që të jenë pjesë aktive e vazhdueshme e aktiviteteve studentore brenda dhe jashtë institucionit!

14907176_1789847194603585_2731000463032477411_n14925325_1789846814603623_3547629528431000756_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.