Takimi i Këshillit Studentor

Details

Dje, në datën 19 Prill 2021, në ambjentet e bibliotekës, u zhvillua mbledhja e Qeverisë Studentore të KUB.

Mbledhja pati këtë axhendë diskutimesh:

🔹️ Mbarëvajtjen dhe problematikat e procesit mësimor 

🔹️ Diskutim mbi vazhdimësinë dhe eventet e klubeve studentore

🔹️ Konferencat studentore të ardhshme

🔹️ Aktivitete të ndryshme gjithëpërfshirëse

 

[ngg src=”galleries” ids=”18″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.