Marrëveshja me Fondacionin “Gjurmë”

Details

Nënshkruhet marrëveshje midis Kolegjit Universitar të Biznesit dhe Fondacionit “Gjurmë”.
Ky fondacion mbështet dhe përkujdeset për familjet e efektivëve të rënë në detyrë.
KUB në politikat e tij do të mbështesë me bursa sociale këtë kategori studentësh në vijimësinë e aktivitetit të tij arsimor.

 

[ngg src=”galleries” ids=”17″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.