Klubi i Filozofisë, i ftuar Z. Ergys Mertiri

Details

Ditën e martë, dt. 27 Prill 

Klubi i Filozofisë “Kub-Veritas” në Kolegjin Universitar të Biznesit,

Mbajti takimin e rradhës me të ftuar ligjëruesin e filozofisë z. Ergys Mertiri, me temë librin Max Horkheimer, “Kritikë e arsyes instrumentale”

I ftuari trajtoi përdorimin e arsyes, si një instrument për të pasur një qëllim final publik, mbi përmirësimin e jetes shoqërore, ekonomike dhe politike.

U trajtuan problematikat dhe fenomenet e kohës në raport me konceptet e autorit.

Në këtë takim u përfshinë qeveria studentore, së bashku me studentët e KUB.

Takimi u zhvillua në auditor dhe online.

[ngg src=”galleries” ids=”21″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.