Promovimi i librit “Para se të të them…Të dua” nga Andrea Danglli

Details

“Para se të të them…Të dua”! nga Andrea Danglli

Ditën e diel në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvillua promovimi i librit “Para se të të them…Të dua” me autor Andrea Danglli.
Të shumtë ishin të pranishmit në këtë event gala të cilët patën kënaqësinë të ndjekin nga atmosferën e poezive të autorit të talentuar A. Danglli.

Kolegji Universitar i Biznesit shpreh gatishmërinë dhe mbështetjen e plot, për të promovuar punën dhe talentin e të rinjve shqiptar, duke vendosur në dispozicion facilitetet dhe kapacitetet e tij.

IMG-20190415-WA0040IMG-20190415-WA0046

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.