Trajnimi “Si të jemi të suksesshëm në tregun e punës”

Details

“Si të jemi të suksesshëm në tregun e punës”, ishte kjo tema e takimit të sotëm midis studentëve të KUB dhe përfaqësuesve të IRISOFT. Erioni dhe Xhoana sollën për studentët një tematikë mjaft interesante dhe të ndjeshme për të rinjtë, siç janë aftësitë dhe sfidat e punësimit në ditët e sotme në Shqipëri. Në këtë takim studentët u njohën me aftësitë e nevojshme që duhet të kenë për ndërtimin e një CV-je, përgatitjen për një intervistë pune dhe deri tek punësimi i tyre.

 

Kolegji Universitar i Biznesit falënderon përfaqësuesit e IRISOFT për bashkëpunimin dhe realizimin e këtij takimi si dhe fton të gjithë studentët të bëhem pjesë e trajnimeve dhe aktiviteteve në vijim në KUB.

 

57272119_2375949762649478_375727668949155840_n57485153_2375949989316122_3794883813977358336_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.