KONFERENCA V NDËRKOMBËTARE SHKENCORE

Details

Ditën e premte, datë 26 prill 2019 në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvillua KONFERENCA V NDËRKOMBËTARE SHKENCORE

me temë:

“EUROPEAN INTEGRATION OF WESTERN BALKAN COUNTRIES – CONDITIONS AND CHALLENGES TOWARDS MEMBERSHIP”

Në konferencë morën pjesë me dhjetra pedagogë dhe kërkues, të cilët prezantuan punimet e tyre shkencore.

Gjithashtu, të ftuar në këtë konferencë ishte Z. Nikolin Jaka, Kryetar i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë si dhe Znj. Flutura Xhabija, Drejtuese e Shoqatës së Grave Profesioniste Afariste dhe Zejtare.

KUB falenderon të gjithë të pranishmit në këtë event të rëndësishëm, si dhe ju fton të bëheni pjesë e konferencave dhe aktiviteteve tona të ardhshme.

58419343_2385818738329247_3031543610081280000_n58614622_2385819291662525_1619133663352455168_n58686704_2385818298329291_3483044346196918272_n59234824_2385818654995922_62876435722797056_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.