Leksion i hapur me Z. Ilir Bejtja, Këshilltar i Ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë

Details

Në kuadër të axhendës së leksioneve të hapura që Kolegji Universitar i Biznesit ka ndërmarrë, më datë 03.05.2018, kishim nderin dhe kënaqësinë që mirëpritëm pranë ambienteve tona z. Ilir Bejtja , Këshilltar i Ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë. Pjesë e takimit ishin studentë të Fakultetit të Ekonomisë dhe Fakultetit të Drejtësisë, si dhe një pjesë e stafit akademik të KUB.
Z. Bejtja trajtoi një nga projektet më madhore në Shqipëri siç është “Zhvillimi i Sektorit të Gazit natyror në Shqipëri” nëpërmjet projektit TAP dhe jo vetëm.
Leksioni u mbyll me një bashkëbisedim të hapur me studentët ku z. Bejtja i dha përgjigje konkrete disa pyetjeve të studentëve dhe stafit akademik mbi Investimet e Huaja në Shqipëri, Projektet e Hidrocentraleve, HEC-ve dhe Kompanive të tregtimit të Hidrokarbureve, etj.

Kolegji Universitar i Biznesit falenderon Z. Ilir Bejtja për vizitën dhe leksionin që mbajti për studentët e Institucionit tonë! 

31727757_2122850024626121_4227477442631041024_n31890777_2124042247840232_8386456857039863808_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.