Leksion i Hapur me me Z. Artan Gjergji – CEO i Bursës Shqiptare….

Details

Momente nga takimi me Z. Artan Gjergji – CEO i Bursës Shqiptare dhe Titujve ALSE sh.a, i cili mbajti një leksion interesant me temë “Bursa e Shqipërisë si mundësi alternative investimi në Shqipëri”. Leksioni u ndoq me shumë interes nga studentë, profesorë si dhe të ftuar të tjerë nga jashtë institucionit.
Në përfundim të takimit Z. Gjergji ju përgjigj dhe një sërë pyetjesh nga studentët, të cilët treguan interes për këtë mundësi që ofron bursa shqiptare.
Faleminderit Z. Artan Gjergji për kohën dhe leksionin që ndatë me ne! 

 

31727757_2122850024626121_4227477442631041024_n31740035_2122849997959457_5334338223306964992_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.