Mbrojtja e praktikës profesionale për studentët e As. i Lartë Administrativ

Details

Sot në ambjentet e KSLP-së u zhvillua mbrojtja e praktikës profesionale për studentët e vitit të II në programin “Asistent i Lartë Administrativ”.

Sot është një ditë e veçantë jo vetëm për studentët të cilët janë drejt përfundimit të studimeve por dhe për stafin akademik, pasi këtë vit diplomojnë brezin e parë në Programet e Larta Profesionale, duke i ofruar tregut të punësimit më tepër mundësi dhe profesionistë të vërtetë.

Suksese të gjithë studentëve!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.