Mbrojtja e praktikës profesionale nga studentët e Fakultetit të Drejtësisë

Details

Dikur një ëndërr dhe sot realitet! Momente nga prezantimi dhe mbrojtja e praktikës profesionale përpara komisionit të posaçëm të ngritur nga Fakulteti i Drejtësisë. Sot studentët e programeve të studimit Drejtësi dhe E Drejtë Biznesi finalizuan punën 3 vjeçare duke ardhur në momentin e ballafaqimit me kushtet dhe tregun e punës. Të motivuar dhe të buzëqeshur ata kaluan një hap të rëndësishëm gjatë studimeve Bachelor.

Duke i falenderuar për besimin që na dhanë në këto 3 vite, ju urojmë suksese të mëtejshme në rrugën e dijes!

Lidheni të ardhmen tuaj me Kolegjin Universitar të Biznesit

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.