Marrëveshje bashkëpunimi midis KUB dhe Italian Network sh.p.k

Details

Ditën e sotme në KUB u finalizua marrëveshja e bashkëpunimit midis Kolegjit Universitar i Biznesit dhe Italian Network shpk. 
Italian Network është një kompani italiane, e cila ka rreth 13 vite që operon në Shqipëri dhe merret me zhvillim, tregti ndërkombëtare, hulumtim të tregut, kërkim, menaxhim dhe këshillim biznesi.
Italian Network mbështetet në profesionalizmin e ekspertëve ndërkombëtarë dhe akademikë të fushës së financës, të tregtisë ndërkombëtare dhe të menaxhimit të biznesit. 
Qëllimi i kësaj marrëveshje është bashkëpunim i gjerë lidhur me zhvillimin e aktiviteteve me interes të përbashkët, trajnime me qëllim përgatitjen e studentëve për tregun e punës, praktika profesionale, internshipe si dhe ndërmjetësim tek kompanitë italiane për punësimimin e studentëve tanë.

Axhenda e bashkëpunimit Italian Network do të vijoj me dy seminare në datat 13 dhe 15 Qershor 2019

Për më tepër informacion rreth seminareve do t’ju informojmë në ditët në vijim…

DSC_0039DSC_0069DSC_0090DSC_0099

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.