Seminar me Z. Antonio Pecorella

Details

Në kuadër të bashkëpunimit me Italian Network, ditën e sotme në mjediset e KUB u mbajt një leksion i hapur për studentët e ciklit Master nga Z. Antonio Pecorella, HR Recruiter Manager pranë Italian Network.

 Fokusi i këtij seminari ishte përgatitja e studentëve për tregun e punës ndërkombëtar, cilësitë që duhet të kenë, përgatitja për intervistën e punës, haritimi i një CV dhe letër motivimi të suksesshme, etj.

Duke falenderuar Z. Pecorella për kohën dhe leksionin, ju informojmë se trajnimi i radhës do të jetë ditën e shtunë, dt. 15.06.2019

 

DSC_0118DSC_0124

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.