Marrëveshja, KUB-Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë

Details

Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes Kolegjit Universitar të Biznesit dhe Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë!🤝
 
Marrëveshja konsiston në krijimin e një platforme dialogu dhe bashkëpunimi mes KUB dhe Prodhuesve Shqiptarë me qëllim nxitjen e inovacionit dhe punësimin në Shqipëri e cila përfshin:
 
🔹Praktikat e studentëve
🔹Panairet e punësimit dhe trajnimi i Stafeve
🔹Përmirësimi i Kurrikulave dhe i programeve sipas kërkesave të tregut të punës
🔹Partnerë në Projekte e Studime
🔹Nxitje e Inovacionit dhe digjtalizimi
 
[ngg src=”galleries” ids=”34″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.