Udhëtim në Budva

Details

#KUBtrip 2021
Qeveria studentore së bashku me studentët e KUB këtë fundjavë ja dedikuan natyrës dhe eksplorimit të kulturës dhe historisë në Budva, Mal i Zi.

Bashkohu me KUB për të qënë pjesë e aktiviteteve studentore dhe një jete sociale plot ngjyra!

[ngg src=”galleries” ids=”33″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.