Lidheni të ardhmen tuaj me Kolegjin Universitar të Biznesit

Details

Të dashur maturantë!

Në datat 29 Korrik deri në 3 Gusht 2020 📆do të jetë raundi i parë i aplikimeve 📝për ndjekjen e studimeve të larta universitare.
Për t’u bërë pjesë e një ndër programeve të KUB 📚 ju duhet të na zgjidhni si preferencë e parë në formularin A2 ✅

Kolegji Universitar i Biznesit ofron studime Bachelor & Studime të Integruara dhe Studime të Larta Profesionale 📚

🗂 Studime Bachelor (3 vite akademike, 180 kredite/ECTS) në:
📂 Administrim Biznesi
📂 Financë Kontabilitet
📂 Banka dhe Institucione Financiare
📂 Informatikë Biznesi
📂 Teknologji Informacioni

🗂 Studime të Integruara (5 vite akademike, 300 kredite/ECTS) në:
📂 Drejtësi

🗂 Studime të Larta Profesionale (2 vite akademike, 120 kredite/ECTS) në:
📂 Asistent i Lartë Administrativ
📂 Asistent i Lartë Kontabël
📂 Asistent i Lartë Ligjor
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Kompjuterike
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Motorike

📃 KUB i ka të gjitha programet e studimit të akredituara maksimalisht!
📃 KUB ofron bursa studimi!
📃 KUB pranon dhe studentë të cilët nuk e plotësojnë kriterin e notës mesatare 6.5

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999 / 067 40 40 477
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.