Leksion i Hapur me Prof. Dr. Pëllumb Xhufi

Details

Në kuadër të Vitit të Skënderbeut, Kolegji Universitar i Biznesit pati kënaqësinë të mirëpresë në auditorin e tij historianin e shquar Prof. Dr. Pëllumb XHUFI, i cili mbajti një leksion të hapur me temë “Gjergj Kastriot Skënderbeu, një figurë simbolike dhe misionar i lirisë së popujve”.

Bashkëbisedimi me Prof. Dr. Xhufin u ndoq me interes të lartë nga studentë dhe pedagogë të KUB, të cilët në përfundimi të takimit ju drejtuan me një sërë pyetjesh Prof. Dr. Xhufit lidhur me figurën historike kombëtare, Gjergj Kastriot Skënderbeun.

Duke falenderuar Prof. Dr. Xhufin për kohën dhe leksionin që na dedikoj, ju ftojmë të bëheni pjesë e takimeve të radhës të parashikuara në axhendën e aktiviteteve në KUB.
Ju mirëpresim! 

30126951_2110734289171028_555785359561064448_n30226002_2110734309171026_9209063842934423552_n30226666_2110734299171027_588230805235433472_n30127361_2110734445837679_1337964776076083200_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.