Dhuro gjak, shpëto jetë

Details

Tradita e dhurimit të gjakut në Kolegjin Universitar të Biznesit vazhdon….

Momente nga dita e sotme, gjatë dhurimit të gjakut në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit!
“Dhuro gjak, shpëto jetë”
Falenderojmë studentët dhurues dhe Fondacionin Fundjavë Ndryshe për bashkëpunimin! 

29570434_2106481489596308_122972496555942917_n29570471_2106481299596327_6140355705441300597_n29683148_2106480976263026_7116974375048376212_n29790962_2106481559596301_5773867672779931298_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.