Konferenca III Kombëtare Studentore

Details

Në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u mbajt Konferenca III Kombëtare Studentore me temë “Faktorët që ndikojnë në emigrimin & migrimin e të rinjve shqiptarë”
Të pranishëm në këtë konferencë ishin dhe shumë studentë nga universitete të ndryshme shqiptare.
Konferenca u hap me fjalën përshëndetëse të Dekanit të Fakultetit të Drejtësisë, i cili shprehu përgëzimet për këtë organizim studentor. Gjithashtu, fjalë përshëndetëse u mbajt dhe nga pedagogia Dr. Matilda Meta, pedagogu Dr. Enis Fita, Kryetaria e Qeverisë Studentore Znj. Fabiola Brahimaj, si dhe nga Zv. Kryetari i Qeverisë Studentore Z. Bjorn Zotaj.
Më pas konferenca filloi normalisht me prezantimin e punimeve të cilat u vlerësuan maksimalisht nga të pranishmit në këtë konferencë.
Punimet më të mira të kësaj konference do të botohen në numrin e ri të Revistës Studentore KUBmag në muajin qershor 2019

KUB dëshiron të falënderoj Qeverinë Studentore, studentët dhe të gjithë të pranishmit në këtë konferencë.

60444890_2399346183643169_5586952918164045824_n60860054_2399345983643189_5136368354407219200_n60872364_2399346400309814_6012541833115074560_n61005023_2399345500309904_1498714058956734464_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.