Takim me Prof. Dr. Paskal MILO

Details

Në kuadër të “Muajit të Europës”, i ftuar në  mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit ishte Ish-Ministër i Punëve të Jashtme, Prof.Dr. Paskal Milo.

Në fjalën e tij Prof. Milo u ndal në historinë e krijimit të Europës, perspektivën e Shqipërisë në BE, rolin e Komisionit dhe Këshillit të Europës si dhe me rrugën e procesit të hapjes së negociatave me Bashkimin Europian.

Gjithashtu, Prof. Milo nënvizoi dhe punën e realizuar nga ana jonë si dhe pengesat që e ngadalësojnë procesin e pranimit final të Shqipërisë në familjen e madhe europiane.

 

Kolegji Universitar i Biznesit dëshiron të falënderoj dhe t’i shpreh mirënjohjen Prof. Milos për kohën dhe leksionin që na kushtoj ditën e sotme.

 

60344645_2396939300550524_1183532509619552256_n60381817_2396939677217153_3106132262706479104_n60390885_2396939860550468_2727916652346736640_nk60619220_2396939617217159_3958980602958446592_nolegji universitar i biznesit

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.