Vizitë nga Maturantët e Gjim. “M. Keta”

Details

Vazhdojnë të jenë të shumtë maturantët që zgjedhin të vizitojnë Klegjin Universitar të Biznesit.
Dtën e Enjte, dt. 16 Maj 2019 KUB mirëpriti një grup maturantësh nga Gjimnazi “M. Keta”, Tiranë.

Gjatë takimit u zhvillua dhe një leksion i hapur nga Presidenti i KUB, Prof. As. Dr. Ylber BEZO

Ejani në KUB dhe gjeni më shumë arsye për ta përfshirë në top 10 alternativat e formularit A2

Ju mirëpresim! 

  60352923_2398232593754528_8718270061640417280_n60836702_2398232580421196_4244871879791214592_n
Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.