Kolegji Universitar i Biznesit mirëpriti në një takim ditën e sotme PhD. Zendel Abedin Shehi

Details

Kolegji Universitar i Biznesit mirëpriti në një takim ditën e sotme PhD. Zendel Abedin Shehi, President i Institutit Europian për Menaxhim, Drejtësi dhe Diplomaci.

Takimi u shoqërua me firmosjen e një marrëveshje bashkëpunimi midis dy institucioneve si dhe mbajtjen e një leksioni të hapur nga PhD. Zendel Abedin Shehi, me temë “Komunikimet verbale dhe jo verbale në menaxhimin dhe marrëdhëniet me publikun”.

Leksioni u ndoq me shumë interes nga studentë të KUB-it, të cilët në përfundim u pajisën dhe me certifikatë pjesëmarrje.

Kolegji Universitar i Biznesit falenderon PhD. Zendel Abedin Shehi për bashkëpunim si dhe leksionin interesant!

71773511_2549159268661859_6187163302016057344_n74234617_2549158481995271_364207402725146624_n74357025_2549158178661968_2647057115541143552_n75614085_2549158811995238_988726412414287872_n77052675_2549158101995309_6251055050827759616_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.