Zgjedhjet për Këshillin Studentor në KUB!

Details

Bazuar në Ligjin Nr. 80/2015, Neni 99, Statutin dhe Rregulloret e KUB, ditën e Premte, datë 22 Nëntor 2019 në mjediset e institucionit u zhvilluan zgjedhjet për përfaqësuesit e Këshillit Studentor.

Studentët kandidatë për senator u propozuan nga klasa dhe procesi i votimit ishte transparent dhe nën mbikqyrjen e komisionit të përbërë nga:
Dr. Irsida Dinoshi – Kryetar
Dr. Matilda Meta – Anëtar
MSc. Ledio Shyti – Anëtar
Presidentja e KS, Fabiola Brahimaj – Anëtar
Zv. Presidenti i KS, Bjorn Zotaj – Anëtar

Pas procesit të përzgjedhjes, senatorët do të përgatisin platformën e tyre me propozime dhe qëllime konkrete se çfarë mund të përmirësojnë dhe ndryshojnë në kuadër të rritjes së cilësisë së mësimit, aktiviteteve, etj.

Suksese të gjithë senatorëve të përzgjedhur!

78106407_2546757572235362_8462120041763045376_o78287201_2546757088902077_8904743028938244096_o76608794_2546757135568739_2363995105464942592_o76964425_2546757515568701_2275602728598110208_o

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.