Konkursi Letrar & Artistikë

Details

Momente nga Konkursi Letrar & Artistikë, i cili u mbajt, ditën e mërkurë, datë 11 Dhjetor 2019 me rastin e 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë (i planifikuar në datat 26-27 Nëntor 2019).
Disiplinat e konkursit ishin në:
– Poezi;
– Ese & tregime
– Pikturë & fotografi
– Punime me dorë.
Të shumtë ishin pjesëmarrësit me punime në këtë konkurs por ata që spikatën me punimet e tyre dhe u shpallën fitues ishin:
– Në disiplinën e esesë, studentja Elda Aga;
– Në disiplinën e poezisë, studentja Aleksia Daja;
– Në disiplinën e punimeve me dorë, studentja Etleva Bici;
– Në disiplinën e pikturës, studentja Xhoana Gjunga.

Punimet në disiplinën letrare u vlerësuan nga poeti Z. Demir Gjergji. Ndërsa punimet në fushën artistike na pedagogu Dr. Ardi Bezo.

KUB falenderon ideatorin e këtij konkursi, Dr. Jaup Zenuni, studentët pjesëmarrës dhe poetin e mirënjohur Z. Demir Gjergji

Faleminderit dhe ju ftojmë të bëheni pjesë në konkursin e radhës “Kërkimi im fillon këtu”

Suksese!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.