Ditët e Informimit të Maturantit

Details

Momente nga Panairi “Ditët e Informimit të Maturantit”i cili po zhvillohet në mjediset e Gjimnazit Qemal Stafa, Tiranë.
Ju rikujtojmë që stafi dhe studentët tanë do të jenë aty deri në dt. 03.03.2018 për t’ju dhënë informacionet dhe këshillat e nevojshme që të bëni zgjedhjen e duhur për edukimin tuaj!

Ju mirëpresim! 

28167286_2087484428162681_5980628514479495216_n28378514_2087484831495974_526717007611560098_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.