Dita Ndërkombëtare e Pyjeve

Details

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sot në Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve, stafi dhe studentët e Kolegjit Universitar të Biznesit ju bashkuan nismës së Bashkisë së Tiranës për mbjelljen e 100.000 pemëve në kryeqytet.

Një Tiranë më e gjelbërt, sjellë më pak ndotje dhe më shumë oksigjen, u shprehë Kryetari Z. Erion Veliaj
Duke falenderuar Bashkinë Tiranë për bashkëpunim, ftojmë dhe inkurajojmë studentët, stafin, partnerët dhe bashkëpunëtorët tanë që t’i bashkohen kësaj nisme jetike dhe të domosdoshme për mjedisin ku jetojmë!

Mbill një pemë, mbill shpresë.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”12298,12299,12300″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.