Dita e Europës në Akademinë Profesionale të Biznesit

Details

Ministër i Ministrisë së Integrimit Evropian dhe Zj. Gentiana SULO, Zv. Ministër i Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.

11164615_1595899207331719_2877238430359634838_n11218983_1595898593998447_2540937612316217343_n

Në këtë leksion të hapur mbi Evropën, Zv.Ministrja e Integrimit Znj. Erisa Xhixho diskutoi me shumë interes mbi 5 prioritetet si dhe ecurinë e programeve të integrimit lidhur me rrugëtimin evropian të Shqipërisë drejt familjes evropiane. Ndërsa, Zv. Ministrja e Rinisë dhe Mirëqenies Sociale në diskutimin e saj u fokusua në rëndësinë dhe implementimin e politikave sociale evropiane në fushën sigurimeve, arsimit profesional , Erasmus plus, rinisë etj. Në fund të takimit studentët e Akademisë kishin përgatitur një skenar ku improvizuan në mënyrë mjaft origjinale dhe të sinqertë se çfarë është Evropa dhe si e perceptojnë ata të qenurit evropian nën moton “Të jesh evropian jo vetëm me zemër por dhe me mendje”.

11102626_1595899763998330_6073967241102345732_n11139986_1595899613998345_7375984898755831211_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.