Ceremonia e Diplomimit 2017!

Details

Momente plot emocione nga Ceremonia e 6-të e Diplomimit ?të studentëve të Akademisë Profesionale të Biznesit!
Të buzëqeshur dhe të përlotur ditën e djeshme studentët tanë mbyllën kështu një rrugëtim të rëndësishëm në jetën e tyre. ?Gjatë ceremonisë morën pjesë të ftuar nga fusha akademike, prindër dhe të afërm të studentëve të cilët ndoqën me emocion dhe vëmendje këtë ceremoni gala. ??
APB falenderon të gjithë të pranishmit dhe iu uron studentëve suksese të mëtejshme në vazhdim! ??

22728761_2027204874190637_8254174274113702340_n22780131_2027204977523960_1819259129109849576_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.