Çelja e vitit të ri akademik 2017-2018!

Details

Mëngjesi i sotëm ishte i mbushur plot entuziazëm për të gjithë studentët të cilët sot nisën një nga rrugëtimet më të rëndësishme në jetën e tyre. Të emocionuar, të turpshëm dhe të tjerë të buzëqeshur u njohën me mjediset, facilitetet si dhe  me një pjesë të drejtuesve dhe stafit akademik, të cilët i falënderuan për besimin dhe i siguruan se kanë bërë zgjedhjen e duhur për edukimin e tyre.

APB falenderon të gjithë studentët që u bënë pjesë e rrugëtimit tonë në këtë akademik si dhe ju uron një vit të mbarë dhe të suksesshëm akademik!

Suksese dhe për studentët tanë aktual! 🙂

DSC_0022DSC_0050

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.