Trajnimi “How To Brand Yourself”

Details

Momente nga trajnimi “How To  Brand Yourself” i cili u mbajt ditën e diel, datë 19.11.2017 në mjediset e APB-së. Gjatë trajnimit morën pjesë mbi 40 studentë të Akademisë si dhe nga IAL të tjera publike dhe private, të cilët u njohën me teknikat e promovimit të vetes në shoqëri, universitet dhe punë.
Ky trajnim u mundësua fal bashkëpunimit me Youth Innovation Center!

Suksese të gjithë pjesëmarrësve!

23659704_2040662496178208_574017397479938243_n23754758_2040662362844888_275326451121542369_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.