Takim me Agjencinë e Punësimit ERCA

Details

 

Çdo ditë e më tepër rritet numri i studentëve që edukimin e tyre na e besojnë ne, bashkë me rritjen e tyre rritet edhe përgjegjësia jonë, jo vetëm për t’i edukuar dhe për t’ju dhënë një profesion, por mbi të gjitha për t’i krijuar kushtet e favorshme që këtë profesion ta ushtroj që në ditët e para të diplomimit. Në këtë aspekt APB bashkëpunon gjerësisht me partnerë vendas dheunnamed jo vetëm, të cilët përveç praktikave profesionale dhe internshipeve ofrojnë dhe mundësi të shumta punësimi.  Prandaj sot në mjediset tona kishim dy përfaqësueset e Agjencisë së Punësimit ERCA, të cilat i njohën studentët me mundësitë e ndryshme për punësim sezonal gjatë sezonit të verës si dhe mundësi të ndryshme për studentët në prag diplomimi/diplomuar.
Bëhu pjesë e jona dhe nuk të ecësh kurrë vetëm!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.