Z. Artan Gjergji, Drejtor Ekzekutiv (CEO), ALSE.🏢📉 do të jetë ftuar në leksionin online në KUB në lëndën “Tregje dhe Instit. Financiare”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë


Ju informojmë se ditën e premte, datë 08.05.2020, 🕘 14.00 gjatë leksionit online në lëndën 📚 “Tregjet dhe Institucionet Financiare” të udhëhequr nga pedagogu Dr. Ardi Bezo, do të jetë i ftuar Z. Artan Gjergji, Drejtor Ekzekutiv (CEO), ALSE.🏢📉
Tema që do të zhvillohet është “Sfidat dhe Prespektivat e Bursës Shqiptare të Titujve”📈

Leksioni do të zhvillohet në portalin🌐 e KUB, në faqen e pedagogut Dr. Ardi Bezo
Linku nga ku mund ta ndiqni: https://sites.google.com/a/uab.edu.al/dr-c-ardi-bezo/

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.