Urdhëra mbi ngritjen e Komisioneve në FE për mbrojtjen e temës së diplomës/provimit në BSc dhe MSc.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Urdhëra mbi ngritjen e Komisioneve në FE për mbrojtjen e temës së diplomës/provimit në BSc dhe MSc.

Cikli Bachelor:

[pdf-embedder url=”http://ucb.edu.al/wp-content/uploads/2020/06/Nr.-220-prot.-mbi-mbrojtje-diplome-bsc-FE.pdf” title=”Nr. 220 prot. mbi mbrojtje diplome bsc FE”]

Cikli Master:

[pdf-embedder url=”http://ucb.edu.al/wp-content/uploads/2020/06/Nr.-221-prot.-mbrojtje-MP-FE.pdf” title=”Nr. 221 prot. mbrojtje MP FE”]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.