Thirrje për stafin e KUB për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Cadiz, Spanjë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hapet thirrja për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin e Cadiz, Spanjë

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë, që në kuadër të International Credit Mobility  (Erasmus+ ) në bashkëpunim me Universitetin e Cadiz, Spanjë të ftojë stafin akademik të tij (me angazhim full – time) për aplikime për bursa në Universitetin e Cadiz, Spanjë për vitin akademik 2021-2022.

Kohëzgjatja e bursave:

Përcaktohet në varësi të Marrëveshjesh që Kolegji Univeristar i Biznesit ka lidhur me Universitetin Cadiz, Spanjë.

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

  • Shkëmbimin e stafit akademik (me angazhim full – time) për mësimdhënie apo trajnime;

Fushat e mësimdhënies dhe trajnimeve përfshijnë:

  • Menaxhim dhe Administrim biznesi
  • Financë
  • Shkencave Kompjuterike
  • Informatike

Disa prej kritereve që duhen plotësuar dhe dokumentar janë :

  • CV + Lista e publikimeve (në gjuhën angleze );
  • Letër; motivimi (në gjuhën angleze);
  • Certifikata; e gjuhës së huaj (që vërteton njohuritë e gjuhës angleze duke filluar nga niveli B2 e sipër);
  • Plani; i mobilitetit për mësimdhënies[1].

Dokumentacioni i sipër kërkuar, duhet të dorëzohet personalisht, pranë Zyrës së Kërkimit Shkencor dhe Projekteve në Rektoratin e Kolegjit Universitar të Biznesit  ose mund të dërgohen në adresën e e – mail: [email protected] [email protected]

Afati për aplikim: 15 Tetor 2021

Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: [email protected]

Kolegji Universitar “I Biznesit” ju uron shumë suksese në aplikimin tuaj!

[1] Plani i Mobilitetit për mësimdhënie është një dokument, në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kryeni gjatë periudhës së mësimdhënies (lutem referohu dhe plotëso Marreveshjen Tip për Mësimdhënie).

Mëposhtë gjeni formularët e aplikimit: 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.