Thirrje për stafin e KUB për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Kodolányi János, Hungari

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hapet thirrja
për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin
Kodolányi János, Hungari

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë, që në kuadër të International Credit Mobility  (Erasmus+ ) në bashkëpunim me Universitetin Kodolányi János, Hungari të ftojë stafin akademik të tij (me angazhim full – time) për aplikime për bursa në Universitetin Kodolányi János, Hungari, për vitin akademik 2020-2021

Kohëzgjatja e
bursave:

Përcaktohet
në varësi të Marrëveshjesh që Kolegji Univeristar i Biznesit ka lidhur me
Universitetin Kodolányi János.

Llojet e
mobilitetit përfshijnë:

 • Shkëmbimin
  e stafit akademik (me angazhim full – time) për mësimdhënie apo trajnime;

Fushat e
mësimdhënies dhe trajnimeve përfshijnë:

 • Menaxhim
  dhe Administrim biznesi
 • Financë
 • Kontabilitet
 • Marketing
 • Inxhinier
   Operativ i Shkencave Kompjuterike
 • Informatike

Disa prej kritereve që duhen plotësuar dhe dokumentar janë :

 • CV
  + Lista e publikimeve (në gjuhën angleze );
 • Letër;
  motivimi (në gjuhën angleze);
 • Certifikata;
  e gjuhës së huaj (që vërteton njohuritë e gjuhës angleze duke filluar nga niveli B2 e sipër);
 • Plani;
  i mobilitetit për mësimdhënies[1].

Dokumentacioni i sipër kërkuar,
duhet të dorëzohet personalisht, pranë Zyrës së Kërkimit Shkencor dhe
Projekteve në Rektoratin e Kolegjit Universitar të Biznesit  ose mund të dërgohen në adresën e e – mail:
[email protected]

Afati për
aplikim: 9 Qershor 2020

Për
më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: [email protected]

Kolegji Universitar “I Biznesit” ju uron shumë
suksese në aplikimin tuaj!


[1] Plani i Mobilitetit për mësimdhënie është një dokument, në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kryeni gjatë periudhës së mësimdhënies (lutem referohu dhe plotëso Marreveshjen Tip për Mësimdhënie).

Mëposhtë gjeni formularët e aplikimit:

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.