Senati Akademik i KUB ka miratuar rregulloren e mësimdhënies online!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Për shkak të situatës së krijuar nga COVID-19, Senati Akademik i KUB ka miratuar në datë 24.04.2020 RREGULLOREN “PER PROÇEDURËN E MËSIMDHËNIES ONLINE, NE KOLEGJIN  UNIVERSITAR TE BIZNESIT(KUB), NE KUSHTE  SITUATE TE JASHTEZAKONESHME DHE FATKEQESIE NATYRORE TE  EPIDEMISE.

Kjo Rregullore synon të formalizojë dhe të standardizojë punën e filluar dhe që po realizohet normalisht me Sistemin ONLINE të Procesit Mesimor, nëpërmjet Portalit të KUB dhe me Platformën dixhitale Google Class Room dhe Google Meet/Zoom/Skype”.
Prej dy muajsh, për shkak të pandemisë globale, studentët e KUB po vazhdojnë mësimin online, ku në çdo leksion pjesëmarrja e studentëve është relativisht e lartë, mbi 80%.

KUB i uron suksese të gjithë studentëve dhe le të shpresojmë që situata t’i kthehet normalitetit së shpejti.

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.