Plotësimi i Formularit A2

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Të nderuar maturantë!
Kolegji Universitar i Biznesit ju bën me dije se:
Aplikimet e Raundit të Parë për në Universitet zhvillohen nga data 29 Korrik deri në 3 Gusht 2021!
Hapat që duhet të ndiqni për të kompletuar këtë procedurë janë:
🔹Hyni në Portalin U-Albania
🔹Logohuni me ID Mature dhe ID Kartë Identiteti
🔹Shkarkohet Fatura Elektronike
🔹Kryhet pagesa në bankë ose postë
🔹KUJDES! RUANI KODIN!
🔹Mandati i pagesës dorëzohet në shkollë
🔹Pas këtij procesi keni akses në aplikimin dhe përzgjedhjen e degëve në Universitet

DATAT PËR KRYERJEN E PAGESËS JANË NGA 5 DERI NË 28 KORRIK 2021

KUB ju uron suksese dhe ju fton të bëheni pjesë e tij duke ju garantuar një eksperiencë akademike dhe sociale UNIKE!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kub
#ejanekub

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.