Konferenca e IV Kombëtare Studentore KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët e ciklit bachelor, master dhe të diplomuar për të prezantuar punimet dhe kërkimet e tyre ne Konferencën e IV Kombëtare Studentore me temë 
“Ndikimi i pandemise Covid-19 ne pushtetin gjyqesor, sektorin financiar dhe ate akademik “,  e cila do të zhvillohet në datë 11 Qershor 2021, ora 09.30.

Qëllimi i konferencës është të sjell së bashku studentë nga fusha të ndryshme studimesh, për të ndarë opinionin dhe këndvështrimet e tyre në lidhje me situaten pandemike në të cilën ndodhemi.

Punimin tuaj dërgojeni në: [email protected]
deri në datë 6 Qershor 2021

 

[ngg src=”galleries” ids=”36″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

 

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.