Webinar, KUB

Details

Në kuadrin e bashkëpunimit midis KUB dhe AIMS Albania ditën e Hënë, më 14.06.2021, ora 12.00-13:00 me studentët dhe stafin e KUB do te zhvillohet Webinari me temë: “Aftesitë më të kërkuara për të rinjtë dhe profesionet e së ardhmes”

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

KOLEGJIN UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #webinar #KUBstudents

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.