Vizita e Ministrit të Shtetit për Sipërmarrjen Z.Eduard Shalsi

Details

Në datën 19 Janar 2021, ora 11.00 

Në Kolegjin Universitar të Biznesit u zhvillua një takim me Ministrin e Shtetit për Sipërmarrjen Z. Eduard Shalsi për tu njohur me Veprimtarinë Akademike/Performancën e KUB-it gjatë aktivitetit të tij, problematikat aktuale të situatës covid dhe Projektet për të ardhmen.  

Vizita e tij konsistoi edhe në ambjentet, sallat, laboratorët, pajisjet dhe infrastrukturën e mësimdhënies online.
[ngg src=”galleries” ids=”10″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.